SACZYME TM Zastosowanie: scukrzanie skrobi i dekstryn
oraz hydroliza białek
Optymalna temperatura: 60 – 65 °C
Optymalne
pH: 4.5 – 5.5
Dawka
[kg/tona]: 0.4 – 0.6
SAN EXTRA L Zastosowanie: scukrzanie skrobi i dekstryn
oraz hydroliza białek
Optymalna temperatura: 65 – 70 °C
Optymalne
pH: 4.0 – 5.0
Dawka
[kg/tona]: 0.4 – 0.6
SAN SUPER 360L Zastosowanie: scukrzanie skrobi i dekstryn
oraz hydroliza białek
Optymalna temperatura: 65 – 70 °C
Optymalne
pH: 4.5 – 5.5
Dawka
[kg/tona]: 0.5 – 0.7
Termocukromierze,
cukromierze, alkoholomierze, termometry kątowe w oprawie metalowej ¾ cala, termometry do kadek drożdżowych,
termometry proste o zakresie 0-100 °C, elektroniczny tester wilgotności
ziarna, elektroniczny tester do pomiaru pH, plomby, drut KSIĄŻKI PRODUKCYJNE
Spis zabezpieczeń,
Księga rewizyjna, Wydanie spirytusu na zewnątrz, Księga kontroli produkcji i
inne...